2009 79 19 Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 79 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4818 10 10 - Papier toaletowy w rolkach o szerokości <= 36 cm, o gramaturze warstwy <= 25 g/m2
-
Kod CN: 1006 30 98 - Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości >= 3, całkowicie bielony, nawet polerowany lub glazurowany (z wył. parzonego)
-
Kod CN: 7307 99 10 - Gwintowane łączniki rur lub przewodów rurowych, z żeliwa lub stali (z wył. odlewanych lub ze stali nierdzewnej, kołnierzy, kolanek, łuków i tulei)
-
Kod CN: 0302 92 00 - Płetwy rekina, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3303 00 - Perfumy i wody toaletowe (z wył. płynów po goleniu, dezodorantów osobistych i płynów do włosów)
-
Kod CN: 2302 40 08 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki ryżu, nawet granulowane, o zawartości skrobi > 35% masy
-
Kod CN: 3818 00 - Pierwiastki chemiczne i związki, domieszkowane, do stosowania w elektronice, w postaci krążków, płytek, cylindrów, prętów lub podobnych postaciach lub pocięte na krążki, płytki lub podobne formy, nawet polerowane lub pokryte jednorodną warstwą epitaksjalną (z wył. pierwiastków poddanych dalszej obróbce, np. poprzez selektywną dyfuzję)
-
Kod CN: DZIAŁ 45 - KOREK I ARTYKUŁY Z KORKA
-
Kod CN: 4205 00 11 - Pasy lub taśmy, przenośnikowe lub napędowe, ze skóry wyprawionej lub ze skóry wtórnej
-
Kod CN: 2204 29 27 - Wina produkowane w Languedoc-Roussillon, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące i pół-musujące)