2009 89 85 Sok z guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. mieszanek lub z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 89 85 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0406 90 37 - Finlandia (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 0207 45 95 - Wątróbki jadalne z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
-
Kod CN: 7220 20 21 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 3 mm i zawierające >= 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 6304 19 - Narzuty z dowolnego materiału włókienniczego (z wył. dzianych, bielizny pościelowej, kołder i narzut pikowanych)
-
Kod CN: 9404 21 10 - Materace z gumy komórkowej
-
Kod CN: 8707 90 10 - Nadwozia do montażu przemysłowego ciągników kierowanych przez pieszego, objętych podpozycją 8701 10, pojazdów do transportu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężnym lub średnioprężnym", o pojemności skokowej <= 2500 cm³ lub z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej <= 2 800 cm³ i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, objętych pozycją 8705
-
Kod CN: 3102 10 10 - Mocznik, nawet w roztworze wodnym, zawierający > 45% masy azotu w suchym bezwodnym produkcie (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 2106 90 51 - Syrop laktozowy, aromatyzowany lub barwiony
-
Kod CN: 2711 19 00 - Węglowodory gazowe, skroplone, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. gazu ziemnego, propanu, butanu, etylenu, propylenu, butylenu i butadienu)
-
Kod CN: 8423 30 10 - Wagi do porównywania ważonej masy z zadaną wartością stałą oraz wagi służące do podawania ustalonej masy materiału do worka lub innego pojemnika, włączając wagi zbiornikowe, wykorzystujące elektroniczne środki do pomiaru mas