2009 90 31 Mieszanki soków jabłkowego i gruszkowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 90 31 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.17.0 - Mieszaniny soków z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1701 14 90 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. do rafinacji i cukru objętego pozycją 1701 13)
-
Kod CN: 2202 10 00 - Wody, włącznie z mineralnymi i gazowanymi, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, lub aromatyzowane, do bezpośredniej konsumpcji jako napoje
-
Kod CN: 0602 30 00 - Rododendrony i azalie, nawet szczepione
-
Kod CN: 8805 10 10 - Maszyny i urządzenia startowe do statków powietrznych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wyciągarek silnikowych do wyrzucania szybowców)
-
Kod CN: 3405 90 90 - Pasty do polerowania szkła, nawet w postaci papieru, watoliny, filcu, włókniny, tworzyw sztucznych komórkowych lub gumy komórkowej, impregnowanych, powleczonych lub pokrytych takimi preparatami
-
Kod CN: 2004 90 50 - Groch [Pisum sativum] i niedojrzała fasola z gatunku Phaseolus spp., w strąkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożony
-
Kod CN: 6209 30 00 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, z włókien syntetycznych (z wył. dzianych i czapeczek, pieluch i wkładek dla niemowląt [patrz 9619])
-
Kod CN: 0709 20 00 - Szparagi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8452 10 90 - Maszyny do szycia i głowice maszyn do szycia, typu domowego (z wył. stebnówek o masie <= 16 kg bez silnika lub <= 17 kg z silnikiem i głowic maszyn do szycia o masie <= 16 kg bez silnika lub <= 17 kg z silnikiem)
-
Kod CN: 3301 24 - Olejki eteryczne z mięty pieprzowej (Mentha piperita), nawet pozbawione terpenów, włącznie z konkretami i absolutami