2102 10 31 Drożdże piekarnicze suszone
Kod CN 2102 10 31 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.13.0 - Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe; gotowe proszki do pieczenia
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8544 49 99 - Przewody elektryczne, do napięć 1 000 V, izolowane, niewyposażone w złącza, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. drutu nawojowego, kabla koncentrycznego, wiązek przewodów zapłonowych stosowanych w pojazdach, statkach powietrznych lub statkach pływających i drutów i kabli o średnicy pojedynczego przewodu > 0,51 mm)
-
Kod CN: 7302 10 40 - Szyny z rowkiem, z żeliwa lub stali, kolejowe lub tramwajowe, nowe
-
Kod CN: 5105 39 00 - Cienka sierść zwierzęca, zgrzebna lub czesana (z wył. z kóz kaszmirskich)
-
Kod CN: 5809 00 00 - Tkaniny z nitki metalowej oraz tkaniny z przędzy metalizowanej objętej pozycją 5605, w rodzaju stosowanych w strojach, jako materiały dekoracyjne lub do podobnych celów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7019 19 10 - Taśmy przędzy i przędza, z włókien ciągłych szklanych (z wył. nici szklanych ciętych, o długości <= 50 mm i niedoprzędów)
-
Kod CN: 8533 90 00 - Części rezystorów włączając reostaty i potencjometry, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7007 11 - Szkło bezpieczne hartowane o wymiarach i kształtach odpowiednich do wbudowania w pojazdach, statkach powietrznych, kosmicznych, wodnych lub innych
-
Kod CN: 9018 13 00 - Aparatura diagnostyczna wykorzystująca rezonans magnetyczny
-
Kod CN: 4101 50 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, świeże lub osolone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 8207 20 90 - Ciągadła, ciągowniki lub matryce do wyciskania metalu, wymienne, z częścią roboczą z materiału innego niż diamenty lub z diamentów spiekanych