10.89.13.0 Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe; gotowe proszki do pieczenia
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.13 - Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe; gotowe proszki do pieczenia
Kod PKWiU 10.89.13.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 2102 10 10 - Kultury drożdży
-
Kod CN: 2102 10 31 - Drożdże piekarnicze suszone
-
Kod CN: 2102 10 39 - Drożdże piekarnicze (z wył. suszonych)
-
Kod CN: 2102 10 90 - Drożdże aktywne (z wył. kultury drożdży i drożdży piekarniczych)
-
Kod CN: 2102 20 11 - Drożdże nieaktywne, w tabletkach, kostkach lub w podobnej postaci, lub w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 2102 20 19 - Drożdże nieaktywne (z wył. w tabletkach, kostkach lub w podobnej postaci, lub w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg)
-
Kod CN: 2102 20 90 - Martwe mikroorganizmy jednokomórkowe (z wył. pakowanych jako lekarstwa i drożdży)
-
Kod CN: 2102 30 00 - Proszki do pieczenia, gotowe
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 19.20.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z WYTWARZANIEM BRYKIETÓW I PODOBNYCH PALIW STAŁYCH Z WĘGLA I TORFU ORAZ PRODUKTÓW RAFINACJI ROPY NAFTOWEJ
-
Kod PKWiU: 55.30.12 - Usługi w zakresie noclegów i usługi towarzyszące świadczone przez pola kempingowe
-
Kod PKWiU: 72.20.13.0 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie psychologii
-
Kod PKWiU: 22.21.10.0 - Włókna pojedyncze o przekroju poprzecznym > 1 mm, pręty, pałeczki i kształtowniki, z tworzyw sztucznych
-
Kod PKWiU: 10.51.22 - Mleko pełne i śmietana, w proszku
-
Kod PKWiU: 46.35.1 - SPRZEDAŻ HURTOWA WYROBÓW TYTONIOWYCH
-
Kod PKWiU: 01.11.77 - Nikla indyjska, suszona
-
Kod PKWiU: 30.11.92.0 - Usługi związane z wyposażaniem statków, platform i konstrukcji pływających
-
Kod PKWiU: 94.99.17 - Usługi świadczone przez pozostałe organizacje społeczne
-
Kod PKWiU: 43.34.2 - ROBOTY SZKLARSKIE