2104 Zupy i buliony i preparaty do nich; złożone przetwory spożywcze, składające się z dokładnie zhomogenizowanej mieszaniny dwóch lub więcej podstawowych składników, takich jak mięso, ryby, warzywa lub owoce, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2104 10 00 - Zupy i buliony i preparaty do nich
Kod CN: 2104 20 00 - Złożone przetwory spożywcze, składające się z dokładnie zhomogenizowanej mieszaniny dwóch lub więcej podstawowych składników, takich jak mięso, ryby, warzywa lub owoce, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3702 31 97 - Film fotograficzny, "włącznie z filmem do natychmiastowych odbitek", w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, bez perforacji, o szerokości <= 105 mm, do fotografii kolorowej [wielobarwnej] (z wył. wykonanego z papieru, tektury lub tekstyliów, i filmu negatywnego o szerokości >= 75 mm, ale <= 105 mm i o długości >= 100 m, do produkcji pakietów ciętych błon do natychmiastowych obrazów)
Kod CN: 7208 51 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości > 10 mm, bez wzorów wypukłych
Kod CN: 5514 42 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, zadrukowane
Kod CN: 0307 32 - Małże (jadalne) "Mytilus spp., Perna spp.", zamrożone, nawet w skorupach
Kod CN: 6110 20 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, z bawełny, dziane (z wył. kamizelek z podbiciem)
Kod CN: 2620 99 60 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie tytan
Kod CN: 2009 79 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 2846 - Związki nieorganiczne lub organiczne metali ziem rzadkich, itru lub skandu lub mieszanin tych metali
Kod CN: 5607 50 90 - Szpagat, powróz, linki i liny, z włókien syntetycznych, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. z polietylenu, polipropylenu, poliestrów, nylonu lub pozostałych poliamidów)