2104 Zupy i buliony i preparaty do nich; złożone przetwory spożywcze, składające się z dokładnie zhomogenizowanej mieszaniny dwóch lub więcej podstawowych składników, takich jak mięso, ryby, warzywa lub owoce, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2104 10 00 - Zupy i buliony i preparaty do nich
Kod CN: 2104 20 00 - Złożone przetwory spożywcze, składające się z dokładnie zhomogenizowanej mieszaniny dwóch lub więcej podstawowych składników, takich jak mięso, ryby, warzywa lub owoce, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7307 99 80 - Łączniki rur lub przewodów rurowych, z żeliwa lub stali (z wył. odlewanych lub ze stali nierdzewnej, wyrobów gwintowanych, doczołowo spawanych łączników, i kołnierzy)
Kod CN: 1510 00 - Pozostałe oleje i ich frakcje, otrzymywane wyłącznie z oliwek, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, włącznie z mieszaninami tych olejów lub ich frakcji z olejami lub frakcjami objętymi pozycją 1509
Kod CN: 2905 59 98 - Fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne alkoholi alifatycznych (z wył. 2,2-bis(bromometylo)propanodiolu i etchlorwinolu (INN))
Kod CN: 0210 11 - Szynki, łopatki i ich kawałki, z kośćmi, ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0710 80 59 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. słodkiej papryki)
Kod CN: 0303 89 21 - Ryby z rodzaju Euthynnus, świeże lub schłodzone, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604 (z wył. latającego lub paskowanego bonito i tunka wschodniego)
Kod CN: 7005 21 25 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej, w arkuszach, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub jedynie szlifowane powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej, o grubości <= 3,5 mm (z wył. szkła zbrojonego lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
Kod CN: 0802 51 00 - Pistacje, świeże lub suszone, w łupinach
Kod CN: 0207 41 - Kaczki (z gatunków domowych), niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone