2931 36 00 Metylofosfonian (5-etylo-2-metylo-2-oksydo-1,3,2-dioksafosfinan-5-ylo)metylu-metylu
Kod CN 2931 36 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.51.0 - Związki siarki organiczne i pozostałe związki organiczno-nieorganiczne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0203 22 - Szynki, łopatki i ich kawałki, ze świń, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 9025 - Hydrometry oraz podobne przyrządy pływające; termometry, pirometry, barometry, higrometry, psychrometry, zapisujące lub nie, oraz dowolna kombinacja tych przyrządów
-
Kod CN: 2907 21 00 - Rezorcyna i jej sole
-
Kod CN: 4823 90 85 - Papier, tektura, wata celulozowa i wstęgi z włókien celulozowych, w pasach lub zwojach o szerokości <= 36 cm lub w prostokątnych, albo kwadratowych arkuszach, w których żaden bok nie przekracza 36 cm po rozłożeniu, lub pocięte w kształty inne niż prostokątne albo kwadratowe, i artykuły z masy papierniczej, papieru, tektury, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 6115 10 - Wyroby pończosznicze o stopniowanym ucisku [np. pończochy przeciwżylakowe], z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. Dla niemowląt)
-
Kod CN: 6105 - Koszule męskie lub chłopięce, dziane (z wył. koszul nocnych, T-shirtów, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 0706 - Marchew, rzepa, buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2008 19 95 - Orzechy prażone, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. orzeszków ziemnych, migdałów, orzechów pistacjowych, kokosowych, nerkowca, brazylijskich, areca "betel", cola i makadamia)
-
Kod CN: 3004 50 00 - Leki zawierające prowitaminy i witaminy, włącznie z naturalnymi koncentratami, ich pochodne stosowane głównie jako witaminy, pakowane w odmierzone dawki (włącznie z lekami podawanymi przez skórę) lub do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 2309 10 33 - Karma dla psów lub kotów, pakowana do sprzedaży detalicznej, zawierająca glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierająca > 10%, ale <= 30% masy skrobi i >= 10%, ale < 50% masy produktów mlecznych