0804 40 00 Awokado, świeże lub suszone
Kod CN 0804 40 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.22.11.0 - Awokado
-
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8543 70 01 - Artykuły specjalnie zaprojektowane do podłączenia do aparatury lub przyrządów telefonicznych, lub telegraficznych, lub do sieci telefonicznych lub telegraficznych
-
Kod CN: 2517 30 00 - Makadam smołowany
-
Kod CN: 3906 10 00 - Poli(metakrylan metylu), w formach podstawowych
-
Kod CN: 5911 90 99 - Wyroby i artykuły z materiałów włókienniczych, do zastosowań technicznych, wymienione w uwadze 7 do działu 59, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: DZIAŁ 27 - PALIWA MINERALNE, OLEJE MINERALNE I PRODUKTY ICH DESTYLACJI; SUBSTANCJE BITUMICZNE; WOSKI MINERALNE
-
Kod CN: 1704 90 61 - Wyroby pokryte cukrem, niezawierające kakao
-
Kod CN: 5607 50 30 - Szpagat, powróz, linki i liny, z nylonu lub pozostałych poliamidów, lub poliestrów, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej <= 50.000 decyteksów "5 g/m"
-
Kod CN: 2103 30 10 - Mąka i mączka, z gorczycy
-
Kod CN: 5901 - Tekstylia powleczone żywicą naturalną lub substancją skrobiową, w rodzaju stosowanych do opraw książek, wyrobu pudełek i artykułów z tektury lub podobnych; kalka techniczna płócienna; płótno malarskie zagruntowane; bukram i podobne tekstylia usztywniane, w rodzaju stosowanych do formowania stożków kapeluszy (z wył. tekstyliów powleczonych tworzywami sztucznymi)
-
Kod CN: 0406 90 92 - Ser, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 62% ale <= 72% masy, gdzie indziej niesklasyfikowany