2204 21 11 Wina białe produkowane w Alsace, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN 2204 21 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2009 19 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, zamrożonego i o liczbie Brixa <= 20 w 20°C)
-
Kod CN: 8481 90 00 - Części zaworów do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych wyrobów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5208 22 96 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 130 g/m², ale <= 200 g/m², bielone, o szerokości <= 165 cm
-
Kod CN: 5103 30 00 - Odpady grubej sierści zwierzęcej, włącznie z odpadami przędzy (z wył. szarpanki rozwłóknionej, odpadów włosia i szczeciny do produkcji szczotek oraz z włosia końskiego)
-
Kod CN: 0207 26 20 - Połówki lub ćwiartki z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8301 20 00 - Zamki, w rodzaju stosowanych do pojazdów silnikowych, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 7110 29 00 - Pallad, w stanie półproduktu
-
Kod CN: 1104 19 10 - Ziarna pszenicy miażdżone lub płatkowane
-
Kod CN: 8523 49 - Nośniki optyczne, do rejestrowania dźwięku lub innych zjawisk fizycznych (z wył. niezapisanych i produktów objętych działem 37)
-
Kod CN: 2801 - Fluor, chlor, brom i jod