2204 21 13 Wina białe produkowane w Burgundy, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN 2204 21 13 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 97 05 - Mieszanki orzechów tropikalnych i owoców tropikalnych, zawierające >=50% masy orzechów tropikalnych, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej lub alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości <= 1 kg
-
Kod CN: 3815 - Inicjatory reakcji, przyspieszacze reakcji oraz preparaty katalityczne, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. gotowych przyśpieszaczy do gumy)
-
Kod CN: 6203 23 10 - Komplety robocze, męskie lub chłopięce, z włókien syntetycznych (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 6204 61 10 - Spodnie i bryczesy, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, fig i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 0306 95 19 - Krewetki z gatunku Crangon crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance (z wył. gotowanych na parze lub w wodzie)
-
Kod CN: 0709 99 90 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0505 - Skóry i pozostałe części ptaków z ich piórami lub puchem, pióra i części piór (nawet z przystrzyżonymi końcami) oraz puch, nie bardziej obrobione niż oczyszczone, zdezynfekowane lub zakonserwowane; proszek i odpadki piór lub części piór
-
Kod CN: 3909 10 00 - Żywice mocznikowe; żywice tiomocznikowe, w formach podstawowych
-
Kod CN: 7806 00 - Artykuły z ołowiu, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 9620 00 - Statywy jednonożne, dwunożne, trójnożne i podobne artykuły