2204 21 74 Wina produkowane w Penedés, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych win)
Kod CN 2204 21 74 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6506 10 - Nakrycia głowy zabezpieczające, nawet z podszyciem lub przybraniem
-
Kod CN: 0302 36 90 - Tuńczyk południowy [makoja] "Thunnus maccoyii", świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 8901 20 90 - Tankowce (z wył. pełnomorskich)
-
Kod CN: 4106 22 - Skóry z kóz lub koźląt, w stanie suchym („crust”), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych lub tylko wstępnie garbowanych)
-
Kod CN: 8457 10 10 - Centra obróbkowe do metalu, horyzontalne
-
Kod CN: 4201 00 00 - Wyroby siodlarskie i rymarskie dla wszelkich zwierząt, włączając postronki, smycze, nakolanniki, kagańce, nakrycia siodeł, torby przy siodłach, ubiory psów i podobne, z dowolnego materiału (z wył. szelek dla dzieci i dorosłych, szpicrut i pozostałych wyrobów objętych pozycją 6602)
-
Kod CN: 2008 97 - Mieszanki owoców, orzechów i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej lub alkoholu (z wył. mieszanek orzechów, orzechów ziemnych i innych nasion i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10, i przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 4503 10 10 - Korki i zatyczki, cylindryczne, z korka naturalnego
-
Kod CN: 6112 49 - Stroje kąpielowe z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z włókien syntetycznych)
-
Kod CN: 1806 32 90 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg (z wył. nadziewanych i z dodatkami zbóż, owoców lub orzechów)