0302 36 90 Tuńczyk południowy [makoja] "Thunnus maccoyii", świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
Kod CN 0302 36 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.13.0 - Pozostałe ryby żywe, niehodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.14.0 - Pozostałe ryby żywe, hodowlane, nienadające się do spożycia przez ludzi, włączając pasze i nasiona stosowane w hodowli organizmów wodnych
-
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod PKWiU: 03.00.23.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane, nadające się do spożycia przez ludzi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5803 00 30 - Gaza z jedwabiu lub odpadów jedwabiu (z wył. taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 2707 99 11 - Surowe oleje lekkie z destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej, z których >= 90% objętościowo destyluje w temperaturze do 200 °C (z wył. chemicznie zdefiniowanych)
-
Kod CN: 2905 11 00 - Metanol (alkohol metylowy)
-
Kod CN: 1604 14 90 - Pelamida "Sarda spp.", przetworzona lub zakonserwowana, cała lub w kawałkach (z wył. mielonej)
-
Kod CN: 9024 10 40 - Maszyny i urządzenia, do testowania twardości metali
-
Kod CN: 4013 10 00 - Dętki gumowe, w rodzaju stosowanych w samochodach (włącznie z samochodami osobowo-towarowymi (kombi) i samochodami wyścigowymi), autobusach lub samochodach ciężarowych
-
Kod CN: 2204 29 98 - Wina nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l (inne niż wina musujące, pół-musujące, wina białe i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 0811 90 70 - Owoce z gatunku Vaccinium myrtilloides i vaccinium angustifolium, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN: 3402 11 90 - Anionowe środki powierzchniowo czynne, nawet pakowane do sprzedaży detalicznej (z wył. mydła i roztworów wodnych zawierających >= 30% masy, ale <= 50% masy, alkilo[oksydi(benzenosulfonianu)]disodu)
-
Kod CN: 0711 90 90 - Mieszanki warzyw, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia