2204 22 28 Wina produkowane w Val de Loire, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
Kod CN 2204 22 28 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 22 83 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 9302 00 00 - Rewolwery i pistolety (inne niż te objęte pozycją 9303 lub 9304 i karabiny maszynowe)
-
Kod CN: 1602 49 30 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 40%, ale < 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN: 0804 20 90 - Figi, suszone
-
Kod CN: 8504 22 - Transformatory z ciekłym dielektrykiem, o mocy wyjściowej > 650 kVA, ale <= 10 000 kVA
-
Kod CN: 0105 99 50 - Perliczki domowe, żywe, o masie > 185 g
-
Kod CN: 2008 - Owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, inaczej przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 6204 39 19 - Żakiety, z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, roboczych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 0304 95 40 - Mięso (nawet rozdrobnione), z czarniaka (Pollachius virens) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
-
Kod CN: 5210 59 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², zadrukowane (z wył. o splocie płóciennym)