2204 29 26 Wina produkowane w Vallée du Rhône, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące i pół-musujące)
Kod CN 2204 29 26 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2804 50 90 - Tellur
-
Kod CN: 4101 50 30 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, mokrosolone
-
Kod CN: 7606 92 00 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,2 mm, ze stopów aluminium (inne niż prostokątne lub kwadratowe)
-
Kod CN: 2529 10 00 - Skaleń
-
Kod CN: 9506 70 - Łyżwy i wrotki, włączając buty łyżwiarskie z przymocowanymi łyżwami lub wrotkami
-
Kod CN: 3103 11 00 - Superfosfaty o zawartości pentatlenku difosforu "P2O5" => 35% masy (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 6112 39 - Stroje kąpielowe z materiałów włókienniczych, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. z włókien syntetycznych)
-
Kod CN: 8704 31 31 - Pojazdy silnikowe do transportu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o masie całkowitej pojazdu <= 5 ton, o pojemności skokowej > 2 800 cm³, nowe (z wył. pojazdów samowyładowczych zaprojektowanych do stosowania poza drogami publicznymi, objętych podpozycją 8704 10 i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia objętych pozycją 8705 i pojazdów silnikowych specjalnie zaprojektowanych do przewozu substancji promieniotwórczych o wysokiej aktywności)
-
Kod CN: 1602 32 11 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN: 2939 80 00 - Alkaloidy inne niż roślinne, naturalne lub syntetyczne, ich sole, etery, estry i pozostałe pochodne