2204 30 94 Moszcz gronowy niesfermentowany, niezagęszczony, o gęstości <= 1,33 g/cm³ w 20 °C, i o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 1% obj., ale > 0,5% obj. (z wył. moszczu gronowego, którego fermentacja została zatrzymana przez dodanie alkoholu)
Kod CN 2204 30 94 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5505 10 90 - Odpady włókien odcinkowych syntetycznych, włącznie z wyczeskami, odpadami przędzy oraz szarpanką rozwłóknioną (z wył. z polipropylenu, akrylowych lub modakrylowych, z poliestrów, z nylonu lub pozostałych poliamidów)
-
Kod CN: 0303 84 10 - Ryby z gatunku Dicentrarchus labrax, zamrożone
-
Kod CN: 6506 10 10 - Nakrycia głowy zabezpieczające, z tworzyw sztucznych, nawet z podszyciem lub przybraniem
-
Kod CN: 6802 93 10 - Granit w dowolnej postaci, polerowany, zdobiony lub inaczej obrobiony, ale nierzeźbiony, o masie netto >= 10 kg (z wył. zegarów, lamp i ich części, kostki brukowej, płyt nawierzchniowych, krawężników i płyt chodnikowych)
-
Kod CN: 8472 - Maszyny biurowe, np. hektografy lub powielacze białkowe, maszyny adresujące, automaty wydające banknoty, maszyny do sortowania, liczenia lub pakowania monet, urządzenia do temperowania ołówków, dziurkacze lub zszywacze, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8536 90 01 - Elementy składowe do obwodów elektrycznych, do napięć <=1000 V
-
Kod CN: 5212 23 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², barwione
-
Kod CN: 5607 50 90 - Szpagat, powróz, linki i liny, z włókien syntetycznych, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. z polietylenu, polipropylenu, poliestrów, nylonu lub pozostałych poliamidów)
-
Kod CN: 2841 30 00 - Dichromian sodu
-
Kod CN: 2008 50 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)