2208 90 Alkohol etylowy nieskażony o objętościowej mocy alkoholu < 80% obj.; wódki, likiery i pozostałe napoje spirytusowe (z wył. preparatów alkoholowych złożonych, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów, napojów spirytusowych otrzymanych przez destylację wina z winogron lub wytłoków z winogron, whisky, rumu i pozostałych napojów spirytusowych otrzymanych przez destylację sfermentowanych produktów z trzciny cukrowej, ginu i ginu geneva, wódki, likierów i kordiałów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0404 10 32 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
-
Kod CN: 0406 90 93 - Ser, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 72% masy, gdzie indziej niesklasyfikowany
-
Kod CN: 2903 39 27 - Pentafluoropropany, heksafluoropropany i heptafluoropropany
-
Kod CN: 7209 16 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości > 1 mm, ale < 3 mm
-
Kod CN: 0210 19 70 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 2208 40 31 - Rum i pozostałe napoje spirytusowe otrzymane przez destylację sfermentowanych produktów z trzciny cukrowej, o wartości > 7,9 € za litr, w pojemnikach o objętości <= 2 litry (z wył. rumu o zawartości lotnych substancji [innych niż alkohol etylowy i metylowy] >= 225 g na hektolitr czystego alkoholu [z tolerancją 10%]
-
Kod CN: 5505 10 50 - Odpady włókien odcinkowych akrylowe lub modakrylowe, włącznie z wyczeskami, odpadami przędzy oraz szarpanką rozwłóknioną
-
Kod CN: 7318 23 00 - Nity, z żeliwa lub ze stali (z wył. nitów rurkowych i rozdwojonych, do zastosowań specjalnych)
-
Kod CN: 2301 20 00 - Mąki, mączki i granulki, z ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych, nienadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 0404 10 26 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy