2301 20 00 Mąki, mączki i granulki, z ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych, nienadające się do spożycia przez ludzi
Kod CN 2301 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.41.0 - Mąki, mączki i granulki z ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych lub wodorostów, niejadalne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0102 29 05 - Bydło żywe z podrodzaju Bibos lub z podrodzaju Poephagus (z wył. hodowlanego czystorasowego)
-
Kod CN: 2907 29 00 - Polifenole i fenoloalkohole (z wył. rezorcyny i jej soli, hydrochinonu (chinolu) i jego soli, i 4,4'-izopropylidenodifenolu (bisfenol A, difenylolopropan) i jego soli)
-
Kod CN: 4107 11 11 - Skóry cielęce chromowe, niedwojone, całe, o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych)
-
Kod CN: 3505 - Dekstryny i pozostałe skrobie modyfikowane, np. skrobie wstępnie żelatynizowane lub estryfikowane; kleje oparte na skrobiach, na dekstrynach lub pozostałych skrobiach modyfikowanych (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto)
-
Kod CN: 6302 99 10 - Bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z lnu (z wył. ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)
-
Kod CN: 2307 00 19 - Osad winny z drożdży (z wył. osadu o całkowitej masowej mocy alkoholu <= 7,9% mas. i zawartości suchej substancji >= 25% masy)
-
Kod CN: 0403 90 63 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 3% ale <= 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 2840 19 - Tetraboran disodu [boraks oczyszczony] (z wył. bezwodnego)
-
Kod CN: 1207 99 91 - Ziarna konopi, nawet łamane (z wył. nasion)
-
Kod CN: 2920 90 70 - Estry pozostałych kwasów nieorganicznych niemetali i ich sole; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. estrów halogenków wodoru, estrów tiofosforowych (fosforotionianów) i ich soli, i ich fluorowcowanych, sulfonowanych, nitrowanych lub nitrozowanych pochodnych, i endosulfanu (ISO))