2501 00 10 Woda morska i roztwory soli
Kod CN 2501 00 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 08.93.10.0 - Sól i czysty chlorek sodu; woda morska
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3105 90 20 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające dwa pierwiastki nawozowe azot i potas lub jedną tylko substancję nawozową, włącznie z mieszaninami nawozów zwierzęcych lub roślinnych z chemicznymi lub mineralnymi nawozami, o zawartości azotu > 10% masy suchego bezwodnego produktu (z wył. W tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 5402 59 00 - Nitka pojedyncza syntetyczna, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, o skręcie > 50 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy teksturowanej, przędzy z polipropylenu, poliestru, nylonu lub pozostałych poliamidów)
-
Kod CN: 4417 00 00 - Narzędzia, oprawy narzędzi, rękojeści narzędzi, oprawy lub trzonki mioteł, szczotek i pędzli, z drewna; kopyta lub prawidła do obuwia, z drewna
-
Kod CN: 2003 10 20 - Grzyby z rodzaju Agaricus, tymczasowo zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, gotowane
-
Kod CN: 1602 49 19 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju i pochodzenia (z wył. szynek, łopatek, schabów, karkówek i ich części, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN: 2204 21 27 - Wina białe produkowane w Trentino, Alto Adige i Friuli, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj, z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 0710 80 59 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. słodkiej papryki)
-
Kod CN: 3907 99 80 - Poliestry nasycone, w formach podstawowych (z wył. poliwęglanów, żywic alkidowych, poli(tereftalanu etylenu), poli(kwasu mlekowego) i poli(naftaleno-2,6-dikarboksylanu etylenu) i termoplastycznych kopolimerów ciekłokrystalicznych poliestrów aromatycznych)
-
Kod CN: 0302 41 00 - Śledzie "Clupea harengus, Clupea pallasii", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2309 90 91 - Wysłodki buraczane z dodatkiem melasy, w rodzaju stosowanych do karmienia zwierząt