2506 Kwarc (z wył. piasku naturalnego); kwarcyt, nawet wstępnie obrobiony lub tylko pocięty przez piłowanie lub inaczej, na bloki lub płyty o kształcie prostokątnym lub kwadratowym
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2506 10 00 - Kwarc (z wył. piasku naturalnego)
Kod CN: 2506 20 00 - Kwarcyt, nawet wstępnie obrobiony lub tylko pocięty przez piłowanie lub inaczej, na bloki lub płyty o kształcie prostokątnym lub kwadratowym
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1301 90 00 - Szelak; gumy naturalne, żywice, gumożywice i oleożywice (na przykład balsamy) (z wył. gumy arabskiej)
Kod CN: 6302 22 10 - Bielizna pościelowa, z włóknin z włókien chemicznych, zadrukowana
Kod CN: 9006 53 - Aparaty fotograficzne, z filmem zwijanym, o szerokości 35 mm (z wył. aparatów fotograficznych dających odbitki natychmiastowe, z celownikiem przez obiektyw i aparatów fotograficznych specjalnych objętych podpozycją 9006 10 lub 9006 30)
Kod CN: 0403 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, jogurt, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone lub zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, lub aromatyzowane lub zawierające dodatek owoców, orzechów lub kakao
Kod CN: 5306 20 10 - Przędza lniana wieloskładowa (złożona) lub kablowana (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 8466 10 31 - Uchwyty narzędziowe do tokarek (z wył. trzpieni, tulei zaciskowych i pozostałych tulei)
Kod CN: 4407 95 - Drewno z jesionu "Fraxinus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
Kod CN: 7003 12 - Szyby niezbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub posiadające warstwę pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej
Kod CN: 8103 - Tantal i artykuły z tantalu, gdzie indziej niesklasyfikowane; odpady i złom tantalu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających tantal)
Kod CN: 0304 56 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , świeże lub schłodzone (z wył. filetów, z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))