7004 20 Szkło w arkuszach, ciągnione i dmuchane, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2009 21 00 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 1806 10 20 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, zawierający >= 5% ale < 65% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
-
Kod CN: 0207 14 70 - Kawałki z kośćmi ptactwa z gatunku Gallus domesticus, zamrożone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
-
Kod CN: 2903 39 19 - Bromki [bromowane pochodne] węglowodorów alifatycznych ( z wył. dibromku etylenu (ISO) (1,2-dibromoetanu), bromometanu (bromku metylu) i dibromometanu)
-
Kod CN: 1806 90 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach o masie <= 2 kg (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i proszku kakaowego)
-
Kod CN: 1006 30 42 - Ryż okrągłoziarnisty, półbielony (z wył. parzonego)
-
Kod CN: 9307 00 00 - Szpady, szable, kordy, bagnety, lance oraz podobna broń i jej części oraz pochwy do takiej broni (z wył. z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym, broni bezpiecznej do szermierki, noży i sztyletów myśliwskich, noży turystycznych i pozostałych, objętych pozycją 8211, pasów i podobnych, do broni białej ze skóry wyprawionej lub materiałów włókienniczych i sznurów ozdobnych szabli)
-
Kod CN: 9405 60 20 - Reklamy świetlne, podświetlane tablice i znaki informacyjne, i podobne, ze źródłem światła zamontowanym na stałe, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 2009 90 79 - Mieszanki soków owoców cytrusowych i soku ananasowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2008 99 28 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)