2511 Naturalny siarczan baru [baryt]; naturalny węglan baru [witeryt], nawet kalcynowany (z wył. tlenku baru)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2511 10 00 - Naturalny siarczan baru [baryt]
Kod CN: 2511 20 00 - Naturalny węglan baru [witeryt], nawet kalcynowany (z wył. tlenku baru)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3904 69 80 - Fluoropolimery chlorku winylu lub innych fluorowcowanych alkenów, w formach podstawowych (z wył. elastomeru fluorowego FKM, poli(tetrafluoroetylenu) i poli(fluorku winylu), w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych formach masowych)
Kod CN: 1514 99 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2% i olej gorczycowy, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. oleju surowego)
Kod CN: 7219 35 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości < 0,5 mm, zawierające >= 2,5 % masy niklu
Kod CN: 1212 99 49 - Nasiona chleba świętojańskiego, świeże lub suszone, łuszczone, kruszone lub mielone
Kod CN: 8528 73 00 - Aparatura odbiorcza dla telewizji, monochromatyczna, nawet zawierająca odbiorniki radiowe lub aparaturę do zapisu lub odtwarzania dźwięku lub obrazu, przeznaczona do włączenia wyświetlacza lub ekranu wideo
Kod CN: 5514 19 90 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m², niebielone lub bielone (z wył. z włókien odcinkowych poliestrowych)
Kod CN: 2008 99 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, inaczej przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, rdzeni palmowych i żurawin)
Kod CN: 8523 51 10 - Półprzewodnikowe urządzenia pamięci trwałej do rejestracji danych ze źródła zewnętrznego [karta pamięci fleszowej lub elektroniczne karty błyskowe pamięci], niezapisane
Kod CN: 1521 - Woski roślinne (inne niż triglicerydy), wosk pszczeli, pozostałe woski owadzie i spermacet, nawet rafinowane lub barwione
Kod CN: 1904 90 - Zboża (z wył. kukurydzy) w postaci ziaren lub płatków lub inaczej przetworzonego ziarna, wstępnie obgotowanego lub przygotowanego inaczej, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. mąki, kasz, mączek, przetworów spożywczych otrzymanych z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych i spęcznionej pszenicy)