2522 Wapno palone, wapno gaszone i wapno hydrauliczne (z wył. czystego tlenku wapnia i wodorotlenku wapnia)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4818 30 00 - Serwety i serwetki, z masy papierniczej, papieru, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych
-
Kod CN: 2907 13 00 - Oktylofenol, nonylofenol i ich izomery; ich sole
-
Kod CN: 2204 29 - Wino ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi i moszczem gronowym z fermentacją nierozpoczętą lub zatrzymaną przez dodanie alkoholu, w pojemnikach o objętości > 10 l (z wył. win musujących)
-
Kod CN: 1702 90 79 - Cukry i melasy, karmelizowane, zawierające w stanie suchym < 50% masy sacharozy (z wył. cukrów i melas w postaci proszku, nawet aglomerowanego)
-
Kod CN: 7222 30 91 - Pozostałe sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, zawierające < 2,5% masy niklu, kute
-
Kod CN: 2008 99 38 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 4408 10 15 - Arkusze na forniry, z drewna drzew iglastych, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno iglaste, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości <= 6 mm, strugane; szlifowane; łączone stykowo nawet strugane lub szlifowane
-
Kod CN: 4706 - Masy z włókien pochodzących z odzyskanego papieru lub tektury (makulatura i odpady) lub z pozostałego włóknistego materiału celulozowego (z wył. drewna)
-
Kod CN: 0806 10 10 - Winogrona stołowe, świeże
-
Kod CN: 0403 90 33 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, słodzone, o zawartości tłuszczu > 1,5% ale <= 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)