2620 99 95 Żużel, popiół i pozostałości zawierające metale lub ich związki (z wył. tych z produkcji żeliwa lub stali, tych zawierających głównie cynk, ołów, miedź lub glin, nikiel, niob, tantal, cynę lub tytan, tych zawierających arsen, rtęć, tal, lub ich mieszaniny w rodzaju stosowanych do ekstrakcji arsenu lub tych metali, lub do produkcji ich związków chemicznych, i tych zawierających antymon, beryl, kadm, chrom lub ich mieszaniny)
Kod CN 2620 99 95 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 38.11.58.0 - Odpady inne niż niebezpieczne zawierające metal
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2009 39 51 - Sok cytrynowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0301 95 00 - Tuńczyk południowy (makoja) "Thunnus maccoyii", żywy
-
Kod CN: 2924 29 70 - Amidy cykliczne (włącznie z karbaminianami cyklicznymi) oraz ich pochodne, ich sole (z wył. urein i ich pochodnych, ich soli, kwasu 2-acetamidobenzoesowego (kwas N-acetyloantranilowego) i jego soli i etynamatu (INN), alachlor (ISO) i lidokainy (INN))
-
Kod CN: 4016 99 91 - Części gumowo–metalowe, z gumy, innej niż ebonit (z wył. wyrobów z gumy komórkowej i tych w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie w pojazdów silnikowych objętych pozycjami od 8701 do 8705)
-
Kod CN: 1202 - Orzeszki ziemne, nawet łuskane lub łamane (z wył. prażonych lub poddanych w inny sposób obróbce cieplnej)
-
Kod CN: 9026 20 20 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli ciśnienia cieczy lub gazów, elektroniczne (z wył. regulatorów)
-
Kod CN: 2204 21 31 - Wina białe produkowane w Sicilia, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 5810 92 90 - Hafty z włókien chemicznych na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach, o wartości <= 17,50 €/kg (masy netto) (z wył. haftów bez widocznego podłoża)
-
Kod CN: 2204 22 90 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG (inne niż Madeira, Sherry, Samos, Muscat de Lemnos i Setubal muscatel)
-
Kod CN: 4101 20 80 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłoszone, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)