Kod CN: 1202 41 00 - Orzeszki ziemne, w łupinkach (z wył. nasion, prażonych lub poddanych w inny sposób obróbce cieplnej)
Kod CN: 1202 42 00 - Orzeszki ziemne, łuskane, nawet łamane (z wył. nasion, prażonych lub poddanych w inny sposób obróbce cieplnej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2005 60 00 - Szparagi przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)
Kod CN: 8507 60 00 - Litowo-jonowe (z wył. zużytych)
Kod CN: 2008 97 72 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (lub betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w których udział żadnego z pojedynczych owoców nie przekracza 50% masy całkowitej owoców, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <=1 kg
Kod CN: 0303 91 - Wątróbki, ikry i mlecze, zamrożone
Kod CN: 5503 30 00 - Włókna odcinkowe akrylowe lub modakrylowe, niezgrzeblone, nieczesane ani nieprzerobione w inny sposób do przędzenia
Kod CN: 9403 90 30 - Części mebli, z drewna, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mebli do siedzenia)
Kod CN: 6201 92 00 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, męskie lub chłopięce, z bawełny (z wył. dzianych oraz garniturów, kompletów, marynarek, blezerów, spodni i góry od kombinezonu narciarskiego)
Kod CN: 8437 - Urządzenia do czyszczenia, sortowania lub klasyfikowania nasion, ziarna lub suszonych warzyw strączkowych; urządzenia stosowane w przemyśle zbożowym lub do obróbki zbóż, lub suszonych warzyw strączkowych (inne niż urządzenia stosowane w gospodarstwie rolnym, urządzenia grzewcze, suszarki wirówkowe i filtry powietrza); części do nich
Kod CN: 9503 00 69 - Układanki "puzzle" (z wył. drewnianych)
Kod CN: 7013 37 51 - Szklanki, ze szkła nabieranego ręcznie, cięte lub inaczej dekorowane (z wył. z tworzywa szklano-ceramicznego, ze szkła ołowiowego, szkła hartowanego i z nóżką)