Kod CN: 1202 41 00 - Orzeszki ziemne, w łupinkach (z wył. nasion, prażonych lub poddanych w inny sposób obróbce cieplnej)
Kod CN: 1202 42 00 - Orzeszki ziemne, łuskane, nawet łamane (z wył. nasion, prażonych lub poddanych w inny sposób obróbce cieplnej)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8543 90 00 - Części maszyn i aparatury, wykonujących indywidualne funkcje, gdzie indziej niesklasyfikowane w dziale 85
Kod CN: 5506 90 00 - Włókna odcinkowe syntetyczne, zgrzeblone, czesane lub w inny sposób przerobione do przędzenia (z wył. akrylowych lub modakrylowych, z poliestrów, z polipropylenu, z nylonu lub pozostałych poliamidów)
Kod CN: 3105 60 00 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające dwa pierwiastki nawozowe: fosfor i potas (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
Kod CN: 7209 17 10 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, walcowane na zimno, o grubości >= 0,5 mm, ale <= 1 mm, elektrotechniczne
Kod CN: 2009 - Soki owocowe (włączając moszcz gronowy) i soki warzywne niesfermentowane i niezawierające dodatku alkoholu, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej
Kod CN: 7419 99 10 - Tkanina, włącznie z taśmą bez końca, kraty i siatka, z drutu, którego żaden wymiar przekroju poprzecznego <= 6 mm, siatka metalowa rozciągana, z miedzi (z wył. tkaniny z włókien metalowych do pokryć, wykładzin i podobnych zastosowań, włókna miedziowego pokrytego topnikiem do lutowania twardego, tkanin, kratek i siatek zmontowanych do postaci sit ręcznych lub części maszyn)
Kod CN: 2709 00 - Oleje ropy naftowej i oleje otrzymywane z minerałów bitumicznych, surowe
Kod CN: 0910 12 00 - Imbir, rozgniatany lub mielony
Kod CN: 7201 10 11 - Surówka niestopowa, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach, o zawartości fosforu <= 0,5% masy, >= 0,4% masy manganu i <= 1% masy krzemu
Kod CN: 0814 00 00 - Skórki owoców cytrusowych lub melonów, włącznie z arbuzami, świeże, zamrożone, suszone lub zakonserwowane tymczasowo w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących