2708 Pak i koks pakowy, otrzymywane ze smoły węglowej lub z pozostałych smół mineralnych
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2708 10 00 - Pak otrzymywany ze smoły węglowej lub z pozostałych smół mineralnych
Kod CN: 2708 20 00 - Koks pakowy, otrzymywany ze smoły węglowej lub z pozostałych smół mineralnych
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7226 99 30 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. elektrolitycznie powleczonych lub pokrytych cynkiem i wyrobów ze stali szybkotnącej lub ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
Kod CN: 0306 32 99 - Homary (Homarus spp.), części, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
Kod CN: 8111 00 19 - Odpady i złom manganu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających mangan)
Kod CN: 0302 55 00 - Mintaj "Theragra chalcogramma", świeży lub schłodzony
Kod CN: 6203 39 90 - Marynarki, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
Kod CN: 0307 42 90 - Mątwy i kałamarnice, żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Todarodes sagittatus")
Kod CN: 5408 10 00 - Tkaniny wykonane z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z włókna wiskozowego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm
Kod CN: 0302 59 10 - Ryby z gatunku Boreogadus saida, świeże lub schłodzone
Kod CN: 1504 10 99 - Oleje z wątróbek rybich i ich frakcje, nawet rafinowane ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. z halibuta, i o zawartości witaminy A <= 2 500 j.m./g)
Kod CN: 1515 19 10 - Olej lniany i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. oleju surowego i do produkcji artykułów spożywczych)