2711 13 10 Butany do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27, skroplone (z wył. o czystości n-butanu lub izobutanu >= 95%)
Kod CN 2711 13 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1509 - Oliwa i jej frakcje, otrzymywane z owoców drzew oliwkowych, wyłącznie w sposób mechaniczny lub przy użyciu innych metod fizycznych, w warunkach, które nie prowadzą do pogorszenia właściwości oleju, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod CN: 8464 10 00 - Piły do kamienia, materiałów ceramicznych, betonu, wyrobów azbestowo-cementowych lub podobnych materiałów mineralnych, lub do obróbki szkła na zimno (z wył. maszyn do obróbki ręcznej)
-
Kod CN: 2009 39 31 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 0404 10 16 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
-
Kod CN: 3604 90 00 - Petardy sygnalizacyjne, rakiety do sygnalizacji podczas mgły lub deszczu oraz pozostałe artykuły pirotechniczne (z wył. ogni sztucznych i łusek do nabojów)
-
Kod CN: 2922 29 00 - Aminonaftole i inne aminofenole, ich etery i estry; ich sole (inne niż te zawierające > jeden rodzaj tlenowej grupy funkcyjnej; kwasy aminohydroksynaftalenosulfonowe i ich sole)
-
Kod CN: 0301 91 90 - Pstrąg i troć "Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae", żywe
-
Kod CN: 2307 00 90 - Kamień winny
-
Kod CN: 8529 10 95 - Reflektory anten i części nadające się do stosowania do anten i reflektorów do nich, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. filtrów antenowych i separatorów)
-
Kod CN: 1211 40 00 - Słoma makowa, świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet krojona, kruszona lub proszkowana