2307 00 90 Kamień winny
Kod CN 2307 00 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0403 10 53 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, w postaci stałej, o zawartości tłuszczu mlecznego > 1,5% masy, ale <= 27% masy
-
Kod CN: 6307 90 91 - Artykuły gotowe, włącznie z wykrojami odzieży, z filcu, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 6006 44 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z włókien sztucznych, zadrukowane (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 2008 99 19 - Imbir, przetworzony lub zakonserwowany, zawierający dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas.
-
Kod CN: 8511 30 00 - Rozdzielacze; cewki zapłonowe, w rodzaju stosowanych w silnikach wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym lub samoczynnym
-
Kod CN: 2102 20 11 - Drożdże nieaktywne, w tabletkach, kostkach lub w podobnej postaci, lub w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 4703 29 00 - Masa celulozowa z drewna drzew liściastych, sodowa lub siarczanowa, półbielona lub bielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
-
Kod CN: 8455 30 10 - Walce do walcarek do metali, z żeliwa
-
Kod CN: 1806 90 90 - Przetwory zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach <= 2 kg (z wył. czekolady, czekoladek i pozostałych wyrobów czekoladowych, wyrobów cukierniczych i ich namiastek wykonanych z substytutów cukru, wyrobów do smarowania, przetworów zawierających kakao do sporządzania napojów i proszku kakao)
-
Kod CN: 7804 11 00 - Blachy cienkie, taśma i folia, o grubości "z wył. dowolnego podłoża" <= 0,2 mm, z ołowiu