2804 61 00 Krzem zawierający >= 99,99% masy krzemu
Kod CN 2804 61 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 50 71 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 5608 90 00 - Siatki wiązane ze szpagatu, powrozu lub liny; w sztukach lub metrach; gotowe sieci rybackie oraz pozostałe gotowe sieci, z materiałów włókienniczych roślinnych (z wył. siatek na włosy, siatek sportowych, włącznie z podbierakami, siatkami na motyle itp.)
-
Kod CN: 3805 - Terpentyna balsamiczna, ekstrakcyjna lub siarczanowa oraz pozostałe oleje terpenowe produkowane w wyniku destylacji lub innej obróbki drzew iglastych; surowy dipenten; terpentyna posiarczynowa i pozostały surowy paracymen; olejek sosnowy zawierający alfa terpinol jako główny składnik
-
Kod CN: 3003 10 00 - Leki zawierające penicyliny lub ich pochodne, ze strukturą kwasu penicylanowego lub streptomycyny, lub ich pochodne, niepakowane w odmierzone dawki ani do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 9032 10 - Termostaty
-
Kod CN: 8536 50 80 - Przełączniki, do napięć > 60 V, ale <= 1 000 V (z wył. przekaźników, wyłączników automatycznych, przełączników elektronicznych AC składających się z optycznie sprzężonych obwodów wejścia-wyjścia 'izolowane przełączniki tyrystorowe AC", przełączników elektronicznych, włączając zabezpieczone temperaturowo przełączniki elektroniczne, składających się z tranzystora i logicznej płytki półprzewodnikowej [technologia chip-on-chip] i przełączników migowych elektromechanicznych do prądu <= 11 A)
-
Kod CN: 6702 10 00 - Kwiaty sztuczne, liście i owoce oraz ich części i artykuły wykonane ze sztucznych kwiatów, liści lub owoców, przez wiązanie, klejenie, wkładanie jednej w drugą lub w inny podobny sposób, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 8302 41 10 - Oprawy i okucia, nadające się do drzwi budynków, z metalu nieszlachetnego (z wył. zamków z kluczami i zawiasów)
-
Kod CN: 1604 20 40 - Sardela przetworzona lub zakonserwowana (z wył. ryb całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 0406 90 23 - Edam (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)