2903 77 Fluorowcowane pochodne węglowodorów alifatycznych zawierające dwa lub więcej różnych fluorowców, perfluorowcowane tylko fluorem i chlorem (z wył. chlorodifluorometanu, dichlorotrifluoroetanów, dichlorofluoroetanów, chlorodifluoroetanów, dichloropentafluoropropanów, bromochlorodifluorometanu, bromotrifluorometanu i dibromotetrafluoroetanów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8513 10 00 - Przenośne lampy elektryczne przystosowane do zasilania z własnego źródła energii
Kod CN: 3202 - Syntetyczne, organiczne substancje garbujące; nieorganiczne substancje garbujące; preparaty garbujące, nawet zawierające naturalne substancje garbujące; preparaty enzymatyczne do garbowania wstępnego
Kod CN: 2208 30 82 - Whisky, w pojemnikach o objętości <= 2 litry (inna niż whisky burbońskie i szkocka whisky)
Kod CN: 6403 91 05 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę, wykonane na drewnianym spodzie lub platformie, bez podeszwy wewnętrznej i bez metalowego ochronnego noska
Kod CN: 7209 25 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości >= 3 mm
Kod CN: 1102 20 10 - Mąka kukurydziana o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
Kod CN: 8311 30 00 - Pręty w otulinie i drut rdzeniowy, z metalu nieszlachetnego, do lutowania miękkiego, twardego lub spawania gazowego (z wył. drutów i prętów z lutowania z rdzeniem, które oprócz materiału topnika zawierają >= 2% masy dowolnego metalu szlachetnego)
Kod CN: 9022 14 00 - Aparatura wykorzystująca promieniowanie rentgenowskie, do zastosowań medycznych, chirurgicznych lub weterynaryjnych (z wył. do zastosowań stomatologicznych i do tomografii komputerowej)
Kod CN: 2002 10 - Pomidory, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
Kod CN: 0302 31 - Albakora lub tuńczyk biały "Thunnus alalunga", świeże lub schłodzone