2905 14 90 Butanole (z wył. butan-1-ol (alkohol n-butylowy) i 2-metylopropan-2-ol (alkohol tert-butylowy))
Kod CN 2905 14 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 34 - Wina białe produkowane w Penedés, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 9403 20 20 - Łóżka metalowe ( z wył. szpitalnych z wyposażeniem mechanicznym)
-
Kod CN: 4101 20 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 8 kg przy suszeniu zwykłym, <= 10 kg, jeśli suchosolone lub <= 16 kg, jeśli świeże, mokrosolone lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 6912 00 23 - Zastawy stołowe, naczynia kuchenne, z kamionki (z wył. statuetek i pozostałych artykułów dekoracyjnych, garnków, słojów i podobnych wyrobów, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, młynków do kawy i przypraw z ceramicznymi zasobnikami i z elementami roboczymi z metalu)
-
Kod CN: 1604 15 90 - Makrele z gatunków Scomber australasicus, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 2907 23 00 - 4,4′-Izopropylidenodifenol (bisfenol A, difenylolopropan) i jego sole
-
Kod CN: 0405 - Masło, włącznie z masłem odwodnionym i ghee i pozostałe tłuszcze oraz oleje otrzymane z mleka; produkty mleczarskie do smarowania
-
Kod CN: 2910 20 00 - Metylooksiran (tlenek propylenu)
-
Kod CN: 0801 32 00 - Orzechy nerkowca, świeże lub suszone, bez łupin
-
Kod CN: 2912 12 00 - Etanal (acetaldehyd)