Kod CN: 2906 19 00 - Cykloalkanowe, cykloalkenowe lub cykloterpenowe alkohole cykliczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. mentolu, cykloheksanolu, metylocykloheksanoli, dimetylocykloheksanoli, steroli i inozytów)
Kod CN: 2906 29 00 - Aromatyczne alkohole cykliczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. alkoholu benzylowego)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5516 23 90 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, z przędz o różnych barwach (z wył. tkanin żakardowych o szerokości >= 140 cm "tkanin materacowych i wsypowych")
Kod CN: 3820 00 00 - Środki zapobiegające zamarzaniu i gotowe płyny przeciwoblodzeniowe (z wył. gotowych dodatków do olejów mineralnych lub innych cieczy używanych do tych samych celów, co oleje mineralne)
Kod CN: 0810 40 - Żurawiny, borówki czarne i pozostałe owoce z rodzaju Vaccinium, świeże
Kod CN: 4412 99 - Drewno warstwowe inne niż płyta stolarska, płyta warstwowa i płyta podłogowa (z wył. z bamusa, sklejki, składającej się wyłącznie z arkuszy z drewna, o grubości warstwy <= 6 mm, płyt z drewna utwardzonego, płyt komórkowych z drewna, intarsji drewnianej i płyt identyfikowanych jako składniki mebli)
Kod CN: 6203 32 - Marynarki, męskie lub chłopięce, z bawełny (z wył. dzianych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
Kod CN: 2103 90 30 - Gorzkie aromatyczne zaprawy o objętościowej mocy alkoholu >= 44,2%, ale <= 49,2 % obj., zawierające >= 1,5%, ale <= 6 % masy goryczki, przypraw i różnych składników oraz >= 4%, ale <= 10% masy cukru, w pojemnikach o objętości <= 0,5 litra
Kod CN: 6303 92 90 - Firanki, zasłony, włącznie z draperiami, lambrekiny okienne lub łóżkowe, z włókien syntetycznych (z wył. z włóknin, dzianych i markiz)
Kod CN: 9030 89 00 - Części i akcesoria do przyrządów i aparatury do pomiaru lub kontroli wielkości elektrycznych lub do wykrywania promieniowania jonizującego, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 1702 90 71 - Cukry i melasy, karmelizowane, zawierające w stanie suchym >= 50% masy sacharozy
Kod CN: 8802 11 00 - Śmigłowce, o masie własnej <= 2 000 kg