2909 19 90 Etery alifatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. eteru dietylu (eteru etylowego) i eteru etylo-tert-butylowego (ETBE))
Kod CN 2909 19 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.63.2 - Etery pozostałe, nadtlenki organiczne, epoksydy, acetale i półacetale i ich pochodne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8459 41 00 - Wytaczarki do obróbki metali, sterowane numerycznie (z wył. obrabiarek z jednostkami obróbkowymi prowadnicowymi i wiertarko-frezarek)
-
Kod CN: 6307 10 30 - Ścierki do podłogi, zmywaki, ścierki do kurzu oraz podobne ścierki do czyszczenia, z włóknin
-
Kod CN: 8548 90 - Elektryczne części maszyn lub urządzeń, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 85
-
Kod CN: 2845 - Izotopy niepromieniotwórcze; związki nieorganiczne lub organiczne takich izotopów, nawet niezdefiniowane chemicznie
-
Kod CN: 7117 11 00 - Spinki do mankietów i inne spinki, z metalu nieszlachetnego, nawet pokrytego srebrem, złotem lub platyną
-
Kod CN: 0303 68 - Błękitki (Micromesistius poutassou, Micromesistius australis), zamrożone
-
Kod CN: 0404 90 89 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu > 27% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8402 90 00 - Części kotłów parowych i kotłów wodnych wysokotemperaturowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2005 - Pozostałe warzywa przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli)
-
Kod CN: 1603 00 80 - Ekstrakty i soki, z mięsa, ryb lub skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub przygotowane inaczej