8402 90 00 Części kotłów parowych i kotłów wodnych wysokotemperaturowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8402 90 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3917 22 90 - Rury, przewody i węże, sztywne, z polimerów propylenu (z wył. bez szwu i ciętych tylko na długość)
-
Kod CN: 2204 29 10 - Wina, ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości > 2 l; wina dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości > 10 l (z wył. win musujących)
-
Kod CN: 5106 20 10 - Przędza z wełny zgrzebnej, zawierająca głównie, ale < 85% masy wełny, zawierająca łącznie >= 85% masy wełny i cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0407 19 19 - Zapłodnione jaja do inkubacji (z wył. indyczych lub gęsich)
-
Kod CN: 9619 00 89 - Artykuły sanitarne (na przykład artykuły higieniczne dla osób nietrzymających moczu lub stolca) (z wył. z materiałów włókienniczych, i podpasek higienicznych, tamponów, pieluch i wkładek dla niemowląt)
-
Kod CN: 2933 29 - Związki heterocykliczne tylko z heteroatomem(-ami) azotu, zawierające w strukturze nieskondensowany pierścień imidazolowy (nawet uwodorniony) (z wył. hydantoiny i jej pochodnych i produktów objetych podpozycją 3002 10)
-
Kod CN: 4409 29 - Drewno, włącznie z klepkami i listwami na parkiet, niepołączonymi, kształtowane w sposób ciągły, z wypustem, rowkiem, ze ściętymi krawędziami, zaokrąglone, ze złączami w jaskółczy ogon i podobne, wzdłuż dowolnej krawędzi, końców lub powierzchni, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo (z wył. drewna iglastego i tropikalnego i bambusa)
-
Kod CN: 2008 50 19 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas., w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
-
Kod CN: 0304 79 30 - Filety z witlinka (Merlangius merlangus), zamrożone
-
Kod CN: 2208 30 79 - Szkocka whisky, w pojemnikach o objętości > 2 l (inna niż whisky „single malt”, „blended malt”, „single grain” i whisky „blended grain”)