2914 22 00 Cykloheksanon i metylocykloheksanony
Kod CN 2914 22 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.62.0 - Związki z ketonową i chinonową grupą funkcyjną
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7018 10 11 - Paciorki szklane, cięte i mechanicznie polerowane (z wył. artykułów z nich)
-
Kod CN: 8704 23 99 - Pojazdy silnikowe do transportu towarów, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem samoczynnym "wysokoprężnym lub średnioprężnym", o masie całkowitej pojazdu > 20 t, używane (z wył. pojazdów samowyładowczych zaprojektowanych do stosowania poza drogami publicznymi, objętych podpozycją 8704 10 i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia objętych pozycją 8705 i pojazdów silnikowych specjalnie zaprojektowanych do przewozu substancji promieniotwórczych o wysokiej aktywności)
-
Kod CN: 9033 00 - Części i akcesoria (niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w niniejszym dziale) maszyn, urządzeń, przyrządów lub aparatury, objętych działem 90
-
Kod CN: 9608 99 00 - Części piór kulkowych i długopisów, pisaków i piór z końcówkami filcowymi lub porowatymi, markerów, piór wiecznych i ołówków automatycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane, obsadki do piór, obsadki do ołówków lub podobnych, i rapidografy
-
Kod CN: 5515 11 30 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami odcinkowymi wiskozowymi, zadrukowane
-
Kod CN: 1901 20 00 - Mieszaniny i ciasta, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; i z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierających kakao lub zawierających < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone, do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905
-
Kod CN: 1701 14 10 - Cukier trzcinowy surowy, do rafinacji, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. cukru objętego pozycją 1701 13)
-
Kod CN: 7207 20 11 - Półprodukty z żeliwa lub stali automatowej, zawierające >= 0,25% masy węgla, o kwadratowym lub prostokątnym przekroju poprzecznym, szerokości < niż dwukrotna grubość, walcowane lub otrzymane przez odlewanie ciągłe
-
Kod CN: 7204 29 00 - Odpady i złom ze stali stopowej (z wył. ze stali nierdzewnej, radioaktywnych lub odpadów i złomu z baterii i elektrycznych akumulatorów)
-
Kod CN: 0910 99 - Przyprawy korzenne (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanili, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)