2914 40 90 Ketonoalkohole i ketonoaldehydy (z wył. 4-hydroksy-4-metylo-2-pentanonu (alkoholu diacetonowego))
Kod CN 2914 40 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.62.0 - Związki z ketonową i chinonową grupą funkcyjną
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2828 10 00 - Techniczny podchloryn (chloran (I)) wapnia i pozostałe podchloryny (chlorany (I)) wapnia
-
Kod CN: 3915 10 00 - Odpady, ścinki i braki, z polimerów etylenu
-
Kod CN: 2506 10 00 - Kwarc (z wył. piasku naturalnego)
-
Kod CN: 8309 90 - Korki, pokrywki i wieczka, włączając zakrętki i korki ułatwiające nalewanie, kapsle do butelek, korki gwintowane, pokrywki na korki, plomby i pozostałe akcesoria do opakowań, z metali nieszlachetnych (z wył. korków z główką)
-
Kod CN: 4302 30 99 - Całe skóry i części lub kawałki z nich, garbowane lub wykończone, połączone, bez dodatków z innych materiałów (z wył. z królików, zajęcy i fok, skór „dropiatych”; skór futerkowych, odzieży, dodatków odzieżowych i pozostałych artykułów ze skór futerkowych)
-
Kod CN: 9403 30 - Meble drewniane, w rodzaju stosowanych w biurze (z wył. do siedzenia)
-
Kod CN: 2006 00 35 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane o zawartości cukru > 13% masy
-
Kod CN: 2008 11 10 - Masło orzechowe
-
Kod CN: 3817 00 - Mieszane alkilobenzeny i mieszane alkilonaftaleny otrzymane przez alkilowanie benzenu i naftalenu (z wył. mieszanin izomerów cyklicznych węglowodorów)
-
Kod CN: 9209 - Części np. mechanizmy pozytywek i akcesoria instrumentów muzycznych np. karty, tarcze i walce do mechanicznych instrumentów muzycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane; metronomy, widełki stroikowe i kamertony dęte wszystkich typów