2008 11 10 Masło orzechowe
Kod CN 2008 11 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.23.0 - Orzechy, orzeszki ziemne i pozostałe nasiona, prażone, solone lub przetworzone w inny sposób
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3104 20 50 - Chlorek potasu, o zawartości potasu, w przeliczeniu na K2O, > 40%, ale <= 62% masy suchego bezwodnego produktu (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 2909 60 00 - Nadtlenki alkoholowe, nadtlenki eterowe, nadtlenki ketonowe oraz ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 0301 94 90 - Pacyficzny tuńczyk błękitnopłetwy (Thunnus orientalis), żywy
-
Kod CN: 0209 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa oraz tłuszcz drobiowy, niewytapiane lub inaczej wyekstrahowane, świeże, schłodzone, zamrożone, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 1104 29 05 - Ziarna jęczmienia perełkowane
-
Kod CN: 8521 10 - Aparaty do zapisu lub odtwarzania obrazu i dźwięku, nawet z wbudowanym urządzeniem do odbioru sygnałów wizyjnych i dźwiękowych "tunerem wideo", stosujące taśmy magnetyczne (z wył. rejestrujących kamer wideo)
-
Kod CN: 8483 10 25 - Korby i wały wykorbione, ze stali kutej swobodnie
-
Kod CN: 9101 29 00 - Zegarki naręczne, w kopertach z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym, nawet ze stoperem, z naciągiem ręcznym (z wył. z denkami wykonanymi ze stali)
-
Kod CN: 0302 43 - Sardynki "Sardina pilchardus, Sardinops spp.", sardynela "Sardinella spp.", brisling lub szprot "Sprattus sprattus", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 9109 - Mechanizmy zegarowe, kompletne i zmontowane (z wył. mechanizmów zegarkowych)