2916 34 00 Kwas fenylooctowy i jego sole
Kod CN 2916 34 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.33.0 - Nienasycone kwasy monokarboksylowe; kwasy polikarboksylowe alifatyczne, cykloalkanowe, cykloalkenowe i cykloterpenowe oraz ich pochodne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4407 93 99 - Drewno z klonu "Acer spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
-
Kod CN: 1506 00 00 - Pozostałe tłuszcze i oleje zwierzęce oraz ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. tłuszczu ze świń, tłuszczu z drobiu, tłuszczu z bydła, owiec lub kóz, tłuszczu z ryb i pozostałych zwierząt morskich, stearyny smalcowej, oleju smalcowego, oleostearynay, oleiny i oleju łojowego, tłuszczu z wełny oraz substancji tłuszczowych otrzymanych z niego)
-
Kod CN: 2829 90 10 - Nadchlorany (z wył. organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 2525 20 00 - Proszek miki
-
Kod CN: 8518 22 00 - Zestawy głośnikowe zamontowane w tej samej obudowie
-
Kod CN: 1702 19 00 - Laktoza i syrop laktozowy, w postaci stałej, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające < 99% masy laktozy, wyrażonej jako laktoza bezwodna, w przeliczeniu na suchą masę
-
Kod CN: 2006 00 35 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane o zawartości cukru > 13% masy
-
Kod CN: 4414 00 - Ramy do obrazów, fotografii, luster lub podobnych przedmiotów, drewniane
-
Kod CN: 0206 80 99 - Podroby jadalne z owiec i kóz (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7225 19 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali krzemowej elektrotechnicznej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco