2916 39 10 Estry kwasu fenylooctowego
Kod CN 2916 39 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.33.0 - Nienasycone kwasy monokarboksylowe; kwasy polikarboksylowe alifatyczne, cykloalkanowe, cykloalkenowe i cykloterpenowe oraz ich pochodne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 97 36 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 8516 79 20 - Urządzenia do smażenia w głębokim tłuszczu, do użytku domowego
-
Kod CN: 0207 45 95 - Wątróbki jadalne z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
-
Kod CN: 2009 90 21 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego)
-
Kod CN: 8514 90 70 - Części elektrycznych pieców przemysłowych lub laboratoryjnych, włączając działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych i innych urządzeń przemysłowych lub laboratoryjnych, do obróbki cieplnej materiałów, działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4104 41 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych, całych skór i skórek i wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 41 11)
-
Kod CN: 0712 32 00 - Uszaki "Auricularia spp.", suszone, całe, cięte w kawałki, w plasterkach, łamane lub w proszku, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 0207 44 91 - Wątróbki z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
-
Kod CN: 6304 19 30 - Narzuty z lnu lub ramii (z wył. dzianych, bielizny pościelowej, kołder i narzut pikowanych)
-
Kod CN: 3917 22 - Rury, przewody i węże, sztywne, z polimerów propylenu