8516 79 20 Urządzenia do smażenia w głębokim tłuszczu, do użytku domowego
Kod CN 8516 79 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.51.24.0 - Pozostały sprzęt elektrotermiczny
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7004 90 10 - Szkło optyczne w arkuszach, ciągnione i dmuchane, ale nieobrobione inaczej (z wył. barwionego w całej masie, nieprzezroczystego, powleczonego lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 1103 19 - Kasze i mączki ze zbóż (z wył. pszenicy i kukurydzy)
-
Kod CN: 7603 10 00 - Proszki o strukturze innej niż płytkowa, z aluminium (z wył. granulek z aluminium)
-
Kod CN: 5801 - Tkaniny włosowe i tkaniny szenilowe (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 4012 90 20 - Opony pełne lub z poduszką powietrzną, gumowe
-
Kod CN: 0302 59 40 - Molwy (Molva spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2907 21 00 - Rezorcyna i jej sole
-
Kod CN: 7210 12 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte cyną, o grubości < 0,5 mm
-
Kod CN: 2008 40 90 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku cukru, ani niezawierające alkoholu
-
Kod CN: 2008 50 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)