Kod CN: 2917 19 - Alifatyczne kwasy polikarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki, nadtlenokwasy i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu szczawiowego, jego soli i estrów, kwasu adypinowego, jego soli i estrów, kwasu azelainowego, kwasu sebacynowego, ich soli i estrów, bezwodnika maleinowego i nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
Kod CN: 2917 19 10 - Kwas malonowy, jego sole i estry
Kod CN: 2917 19 20 - Kwas etano-1,2-dikarboksylowy lub kwas butanodiowy (kwas bursztynowy) o zawartości 100 % masy węgla pochodzącego z biomasy
Kod CN: 2917 19 80 - Alifatyczne kwasy polikarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki, nadtlenokwasy i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. kwasu szczawiowego, jego soli i estrów, kwasu adypinowego, jego soli i estrów, kwasu azelainowego, kwasu sebacynowego, ich soli i estrów, bezwodnika maleinowego, nieorganicznych i organicznych związków rtęci, kwasu etano-1,2-dikarboksylowego lub kwasu butanodiowego (kwasu bursztynowego) o zawartości 100 % masy węgla pochodzącego z biomasy)
Kod CN: 2917 20 00 - Cykloalkanowe, cykloalkenowe lub cykloterpenowe kwasy polikarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki, nadtlenokwasy i ich pochodne
Kod CN: 2917 39 - Aromatyczne kwasy polikarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki, nadtlenokwasy i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. estrów kwasu ortoftalowego, bezwodnika ftalowego, kwasu tereftalowego i jego soli, i tereftalanu dimetylu)
Kod CN: 2917 39 20 - Estry lub bezwodniki kwasu tetrabromoftalowego; kwas benzeno-1,2,4-trikarboksylowy; dichlorek izoftaloilu, zawierający <= 0,8% masy dichlorku tereftaloilu; kwas naftaleno-1,4,5,8-tetrakarboksylowy; bezwodnik tetrachloroftalowy; 3,5-bis(metoksykarbonylo)benzenosulfonian sodu
Kod CN: 2917 39 95 - Aromatyczne kwasy polikarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki, nadtlenokwasy i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. estrów kwasu ortoftalowego, bezwodnika ftalowego, kwasu tereftalowego i jego soli, i tereftalanu dimetylu, estrów lub bezwodników kwasu tetrabromoftalowego, kwasu benzeno-1,2,4-trikarboksylowego, dichlorku izoftaloilu, zawierającego <= 0,8% masy dichlorku tereftaloilu, kwasu naftaleno-1,4,5,8-tetrakarboksylowego, bezwodnika tetrachloroftalowego; 3,5-bis(metoksykarbonylo)benzenosulfonianu sodu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0602 20 30 - Drzewa i krzewy cytrusowe, nawet szczepione (z wył. z gołymi korzeniami)
Kod CN: DZIAŁ 92 - INSTRUMENTY MUZYCZNE; CZĘŚCI I AKCESORIA DO TAKICH ARTYKUŁÓW
Kod CN: DZIAŁ 66 - PARASOLE, PARASOLE PRZECIWSŁONECZNE, LASKI, STOŁKI MYŚLIWSKIE, BICZE, SZPICRUTY I ICH CZĘŚCI
Kod CN: 0102 29 41 - Bydło domowe o masie > 160 kg, ale <= 300 kg, do uboju
Kod CN: 2303 10 11 - Pozostałości z produkcji skrobi z kukurydzy, o zawartości białka w przeliczeniu na suchy produkt > 40% masy (z wył. stężonych płynów z rozmiękczania)
Kod CN: 5807 10 - Etykietki, odznaki i podobne artykuły z materiałów włókienniczych, w sztukach, paskach lub wykrojone do kształtu lub wymiaru, tkane, niehaftowane
Kod CN: 8474 90 90 - Części maszyn objętych podpozycją 8474 (z wył. z żeliwa lub staliwa)
Kod CN: 6802 91 00 - Marmur, trawertyn i alabaster, w dowolnej postaci (z wył. płytek, kostek i podobnych artykułów objętych podpozycją 6802 10 00, imitacji biżuterii, zegarów, lamp i ich części, guzików, oryginalnych rzeźb i posągów, kostki brukowej, płyt nawierzchniowych, krawężników i płyt chodnikowych)
Kod CN: 5210 19 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², niebielone (z wył. o splocie płóciennym)
Kod CN: 0304 41 00 - Filety z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łososia atlantyckiego (Salmo salar) i głowacicy (Hucho hucho), świeże lub schłodzone