2918 19 40 Kwas 2,2-bis(hydroksymetylo)propionowy
Kod CN 2918 19 40 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.34.0 - Kwasy aromatyczne polikarboksylowe i karboksylowe z dodatkową tlenową grupą funkcyjną; ich pochodne, z wyłączeniem kwasu salicylowego i jego soli
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7326 90 60 - Wywietrzniki niemechaniczne, rynny, haki i podobne artykuły stosowane w przemyśle budowlanym, gdzie indziej niesklasyfikowane, z żeliwa lub stali
-
Kod CN: 3105 90 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające dwa pierwiastki nawozowe azot i potas lub jedną tylko substancję nawozową, włącznie z mieszaninami nawozów zwierzęcych lub roślinnych z chemicznymi lub mineralnymi nawozami (z wył. W tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 0709 93 90 - Dynie, kabaczki i tykwy (Cucurbita spp.), świeże lub schłodzone (z wył. cukini)
-
Kod CN: 0206 30 00 - Podroby jadalne ze świń, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 59 - Ryby z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorsza, łupacza, czarniaka, morszczuka i widłaka, mintaja, błękitka), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6501 00 00 - Formy kapeluszy, korpusy kapeluszy i stożki, z filcu, niemodelowane i bez rond; płaty i rury (włącznie z rurami rozciętymi), z filcu
-
Kod CN: 0207 13 40 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł ptactwa z gatunku Gallus domesticus, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8416 10 - Palniki piecowe na paliwo ciekłe
-
Kod CN: 2208 90 77 - Napoje spirytusowe, w pojemnikach o objętości > 2 litry (z wył. napojów spirytusowych otrzymanych przez destylację wina z winogron lub wytłoków z winogron, whisky, rumu i pozostałych napojów spirytusowych otrzymanych przez destylację sfermentowanych produktów z trzciny cukrowej, ginu i ginu geneva, arrack, wódki, likierów i kordiałów, ouzo, napojów spirytusowych destylowanych z owoców i Tequili)
-
Kod CN: 0304 99 21 - Mięso z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. filetów i surimi), zamrożone