0206 30 00 Podroby jadalne ze świń, świeże lub schłodzone
Kod CN 0206 30 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.20.0 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8424 90 80 - Części gaśnic, pistoletów natryskowych i podobnych urządzeń, maszyn do wytwarzania strumienia pary lub piasku i podobnych maszyn wytwarzających strumień czynnika roboczego, urządzeń do rozrzucania, rozpraszania lub rozpylania cieczy lub proszków, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 4002 99 10 - Produkty modyfikowane przez wprowadzenie tworzyw sztucznych (z wył. zdepolimeryzowanego kauczuku naturalnego)
-
Kod CN: 2616 - Rudy i koncentraty metali szlachetnych
-
Kod CN: 8504 22 90 - Transformatory z ciekłym dielektrykiem, o mocy wyjściowej > 1 600 kVA, ale <= 10 000 kVA
-
Kod CN: 8609 00 10 - Pojemniki z antyradiacyjną pokrywą ołowianą, do transportu materiałów radioaktywnych [Euratom]
-
Kod CN: 2001 90 40 - Ignamy, słodkie ziemniaki i podobne jadalne części roślin, zawierające >= 5 % masy skrobi, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 0210 12 19 - Boczek i jego kawałki ze świń domowych, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0304 62 00 - Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 6403 59 95 - Obuwie męskie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. zakrywającego kostkę, obuwia z metalowym ochronnym noskiem, wykonanego na drewnianym spodzie lub platformie, bez podeszwy wewnętrznej, z przyszwą lub cholewką wykonaną z pasków, obuwia domowego, obuwia sportowego i obuwia ortopedycznego)
-
Kod CN: 8536 61 10 - Oprawy lamp z gwintem Edisona, elektryczne