2918 99 90 Kwasy karboksylowe z dodatkową tlenową grupą funkcyjną oraz ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy, ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. jedynie z alkoholową, fenolową, aldehydową lub ketonową grupą funkcyjną, 2,4,5-T (ISO) (kwas 2,4,5-trichlorofenoksyoctowy), jego soli i estrów, kwasu 2,6-dimetoksybenzoesowego; dicamba (ISO) i fenoksyoctanu sodu)
Kod CN 2918 99 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.34.0 - Kwasy aromatyczne polikarboksylowe i karboksylowe z dodatkową tlenową grupą funkcyjną; ich pochodne, z wyłączeniem kwasu salicylowego i jego soli
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: SEKCJA IX - DREWNO I ARTYKUŁY Z DREWNA; WĘGIEL DRZEWNY; KOREK I ARTYKUŁY Z KORKA; WYROBY ZE SŁOMY, Z ESPARTO LUB POZOSTAŁYCH MATERIAŁÓW DO WYPLATANIA; WYROBY KOSZYKARSKIE I WYROBY Z WIKLINY
-
Kod CN: 2804 - Wodór, gazy szlachetne i pozostałe niemetale
-
Kod CN: 7209 26 90 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości > 1 mm, ale < 3 mm (z wył. elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 8481 - Krany, kurki, zawory i podobna armatura do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych, włączając zawory redukcyjne i zawory sterowane termostatycznie; ich części
-
Kod CN: 0710 29 00 - Warzywa strączkowe, nawet łuskane, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. grochu i fasoli)
-
Kod CN: 0806 20 30 - Sułtanki
-
Kod CN: 9031 90 00 - Części i akcesoria, do przyrządów, urządzeń i maszyn, do kontroli lub pomiaru, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 7222 11 89 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 80 mm, zawierające < 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 0302 43 - Sardynki "Sardina pilchardus, Sardinops spp.", sardynela "Sardinella spp.", brisling lub szprot "Sprattus sprattus", świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3703 10 00 - Papier fotograficzny, tektura i tekstylia, światłoczułe, nienaświetlone, w rolkach o szerokości > 610 mm