2930 90 Organiczne związki siarki (z wył. tiokarbaminianów i ditiokarbaminianów, tiuramu (mono-, di- lub tetrasulfidów), metioniny, kaptafolu (ISO) i metamidofosu (ISO))
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0408 99 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet słodzone (z wył. suszonych)
-
Kod CN: 1605 53 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 0208 90 70 - Żabie udka, świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 1513 29 11 - Frakcje stałe oleju z ziaren palmowych lub oleju babassu, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 8467 29 53 - Szlifierki taśmowe ręczne, zawierające silnik elektryczny, wymagające zewnętrznego źródła energii
-
Kod CN: 8544 49 99 - Przewody elektryczne, do napięć 1 000 V, izolowane, niewyposażone w złącza, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. drutu nawojowego, kabla koncentrycznego, wiązek przewodów zapłonowych stosowanych w pojazdach, statkach powietrznych lub statkach pływających i drutów i kabli o średnicy pojedynczego przewodu > 0,51 mm)
-
Kod CN: 2928 00 - Pochodne organiczne hydrazyny lub hydroksyloaminy
-
Kod CN: 2845 90 - Izotopy niepromieniotwórcze; związki nieorganiczne lub organiczne takich izotopów, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. ciężkiej wody (tlenku deuteru))
-
Kod CN: 8215 99 90 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego innego niż stali nierdzewna, niepokrytego metalem szlachetnym (z wył. zestawów artykułów takich jak noże do homarów i nożyce do drobiu)
-
Kod CN: 5602 10 38 - Filc w postaci wyrobów włókienniczych igłowanych, nieimpregnowany, niepowleczony, niepokryty ani nielaminowany, gdzie indziej niesklasyfikowany (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej)