Kod CN 2931 31 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 2931 31 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 20.14.51.0 - Związki siarki organiczne i pozostałe związki organiczno-nieorganiczne
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4502 00 00 - Korek naturalny, oczyszczony lub zgrubnie wyrównany, lub w postaci prostokątnych lub kwadratowych bloków, płyt, arkuszy lub pasów, włącznie z półfabrykatem do produkcji korków lub zatyczek
Kod CN: 7317 00 20 - Gwoździe, z drutu z żeliwa lub ze stali, w taśmach lub zwojach
Kod CN: 8441 10 20 - Krajarki wzdłużno-poprzeczne, do wytwarzania masy papierniczej, papieru lub tektury (z wył. maszyn kombinowanych do nawijania i cięcia wzdłużnego)
Kod CN: 5512 29 10 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, zadrukowane
Kod CN: 3824 71 00 - Mieszaniny zawierające związki węgla z chlorem i fluorem (CFC), nawet zawierające chlorofluorowęglowodory (HCFC), perfluorowcowane węglowodory (PFC) lub fluorowęglowodory (HFC)
Kod CN: 6001 91 00 - Dzianiny włosowe z bawełny (z wył. dzianin „o długim włosie” oraz dzianin pętelkowych)
Kod CN: 1702 - Pozostałe cukry, włącznie z chemicznie czystymi: laktozą, maltozą, glukozą i fruktozą, w postaci stałej; syropy cukrowe niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących; miód sztuczny, nawet zmieszany z miodem naturalnym; karmel