0706 Marchew, rzepa, buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne, świeże lub schłodzone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0706 10 00 - Marchew lub rzepa, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0706 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi i rzepy), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0706 90 10 - Selery (korzeniowe lub niemieckie), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0706 90 30 - Chrzan "Cochlearia armoracia", świeży lub schłodzony
Kod CN: 0706 90 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi, rzepy, selera i chrzanu), świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0406 90 63 - Fiore Sardo i Pecorino, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej <= 47% masy (z wył. sera tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
Kod CN: 6107 21 00 - Koszule nocne i piżamy, męskie lub chłopięce, z bawełny, dziane (z wył. koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
Kod CN: 4805 - Papier i tektura, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, niepoddane dalszej obróbce lub przetwarzaniu w inny sposób niż wymieniony w uwadze 3 do niniejszego działu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 8703 10 18 - Pojazdy przeznaczone do przewozu < 10 osób po śniegu, wyposażone w silniki inne niż tłokowe wewnętrznego spalania; samochodziki golfowe i podobne pojazdy