0706 Marchew, rzepa, buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne, świeże lub schłodzone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0706 10 00 - Marchew lub rzepa, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0706 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi i rzepy), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0706 90 10 - Selery (korzeniowe lub niemieckie), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0706 90 30 - Chrzan "Cochlearia armoracia", świeży lub schłodzony
Kod CN: 0706 90 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi, rzepy, selera i chrzanu), świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6115 10 10 - Wyroby pończosznicze o stopniowanym ucisku, z włókien syntetycznych, dziane
Kod CN: 2849 90 - Węgliki, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. wapnia i krzemu)
Kod CN: 8413 60 80 - Pompy obrotowe wyporowe, o napędzie silnikowym (z wył. pomp objętych podpozycją 8413 11 i 8413 19, i pomp paliwa, oleju lub chłodziwa do tłokowych silników spalinowych, pomp do betonu, pomp zębatych, pomp łopatkowych, pomp śrubowych i zespołów hydraulicznych)
Kod CN: 8112 51 00 - Tal nieobrobiony plastycznie; proszki talu
Kod CN: 2918 15 00 - Sole i estry kwasu cytrynowego (z wył. nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
Kod CN: 1806 90 90 - Przetwory zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach <= 2 kg (z wył. czekolady, czekoladek i pozostałych wyrobów czekoladowych, wyrobów cukierniczych i ich namiastek wykonanych z substytutów cukru, wyrobów do smarowania, przetworów zawierających kakao do sporządzania napojów i proszku kakao)
Kod CN: 0207 55 31 - Całe skrzydła z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 7320 90 30 - Sprężyny talerzowe, z żeliwa lub stali
Kod CN: 7003 19 10 - Szyby niezbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, optycznego, nieobrobione inaczej (z wył. barwionych w całej masie, nieprzezroczystych, powleczonych lub posiadających warstwę pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
Kod CN: 8435 10 00 - Prasy, tłocznie, rozdrabniacze i podobne urządzenia stosowane w produkcji wina, jabłecznika, soków owocowych lub podobnych napojów (z wył. maszyn do obróbki tych napojów, włącznie z wirówkami, prasami filtracyjnymi i pozostałymi urządzeniami filtracyjnymi i urządzeniami domowymi)