0706 Marchew, rzepa, buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2610 00 00 - Rudy i koncentraty chromu
-
Kod CN: 2920 30 00 - Endosulfan (ISO)
-
Kod CN: 3105 90 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające dwa pierwiastki nawozowe azot i potas lub jedną tylko substancję nawozową, włącznie z mieszaninami nawozów zwierzęcych lub roślinnych z chemicznymi lub mineralnymi nawozami (z wył. W tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 9030 20 00 - Oscyloskopy i oscylografy
-
Kod CN: 3808 91 40 - Środki owadobójcze (insektycydy), na bazie związków fosforoorganicznych, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycjami od 3808 52 00 do 3808 69 00)
-
Kod CN: 2009 90 98 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego lub owoców cytrusowych i soku ananasowego, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 1508 - Olej z orzeszków ziemnych i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod CN: 0106 49 00 - Owady żywe (z wył. pszczół)
-
Kod CN: 4102 21 00 - Skóry owcze lub jagnięce, surowe, bez wełny, piklowane nawet dwojone
-
Kod CN: 2620 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające metale, arsen lub ich związki (z wył. tych z produkcji żeliwa lub stali)