0706 Marchew, rzepa, buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne, świeże lub schłodzone
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0706 10 00 - Marchew lub rzepa, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0706 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi i rzepy), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0706 90 10 - Selery (korzeniowe lub niemieckie), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0706 90 30 - Chrzan "Cochlearia armoracia", świeży lub schłodzony
Kod CN: 0706 90 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi, rzepy, selera i chrzanu), świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 9306 30 30 - Naboje i części do nich, do broni wojskowej
Kod CN: 2007 99 33 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z truskawek i poziomek, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
Kod CN: 2849 90 30 - Węgliki wolframu, nawet niezdefiniowane chemicznie
Kod CN: 6204 61 85 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki i szorty, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, fig i strojów kąpielowych)
Kod CN: 2906 19 00 - Cykloalkanowe, cykloalkenowe lub cykloterpenowe alkohole cykliczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. mentolu, cykloheksanolu, metylocykloheksanoli, dimetylocykloheksanoli, steroli i inozytów)
Kod CN: 2403 99 - Tytoń do żucia, tabaka i pozostały przetworzony tytoń i przetworzone namiastki tytoniu, i proszek tytoniowy, ekstrakty i esencje, z tytoniu (z wył. cygar, w tym z obciętymi końcami, cygaretek i papierosów, tytoniu do palenia, nawet zawierającego namiastki tytoniu w każdej proporcji, tytoniu „homogenizowanego” lub „odtworzonego”, nikotyny wyekstrahowanej z roślin tytoniowych, i insektycydów produkowanych z ekstraktów i esencji, z tytoniu)
Kod CN: 8202 99 - Brzeszczoty, włączając brzeszczoty bez zębów, z metalu nieszlachetnego (z wył. brzeszczotów do pił taśmowych, do pił tarczowych, do cięcia i żłobienia rowków, do pił łańcuchowych i brzeszczotów prostych)
Kod CN: 4104 49 19 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione, nawet dwojone (z wył. wyprawionych w inny sposób i z pełnymi licami, niedwojonych i z dwoiną licową, wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 49 11)
Kod CN: 0507 10 00 - Kość słoniowa, nieobrobione lub wstępnie przygotowane, jej proszek i odpadki (z wył. przyciętych dla nadania kształtu)
Kod CN: 8432 41 00 - Roztrząsacze obornika (z wył. rozpylaczy)