2933 29 10 Chlorowodorek nafazoliny (INNM) i azotan nafazoliny (INNM); fentolamina (INN); chlorowodorek tolazoliny (INNM)
Kod CN 2933 29 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.14.52.0 - Związki heterocykliczne, gdzie indziej niesklasyfikowane; kwasy nukleinowe i ich sole
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7411 21 10 - Rury i przewody rurowe, ze stopów miedzi z cynkiem (mosiądz), proste
-
Kod CN: 9307 00 00 - Szpady, szable, kordy, bagnety, lance oraz podobna broń i jej części oraz pochwy do takiej broni (z wył. z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym, broni bezpiecznej do szermierki, noży i sztyletów myśliwskich, noży turystycznych i pozostałych, objętych pozycją 8211, pasów i podobnych, do broni białej ze skóry wyprawionej lub materiałów włókienniczych i sznurów ozdobnych szabli)
-
Kod CN: 6006 23 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z bawełny, z przędz o różnych barwach (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 8426 30 00 - Żurawie bramowe lub platformowe
-
Kod CN: 0304 59 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. słodkowodnych, płatów śledziowych, filetów, z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1102 20 - Mąka kukurydziana
-
Kod CN: 7901 12 30 - Cynk nieobrobiony plastycznie, niestopowy, zawierający >= 98,5%, ale < 99,95% masy cynku
-
Kod CN: 3505 20 10 - Kleje zawierające < 25% masy skrobi lub dekstryn, lub pozostałych modyfikowanych skrobi (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowaniach <= 1 kg masy netto)
-
Kod CN: 2204 10 15 - Prosecco, z chronioną nazwą pochodzenia (ChNP)
-
Kod CN: 0302 44 00 - Makrele "Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus", świeże lub schłodzone