2936 Prowitaminy i witaminy, naturalne i syntetyczne (włącznie z naturalnymi koncentratami), ich pochodne stosowane głównie jako witaminy, oraz mieszaniny wymienionych substancji, nawet w dowolnym rozpuszczalniku
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2936 21 00 - Witaminy A i ich pochodne, stosowane głównie jako witaminy
Kod CN: 2936 22 00 - Witamina B1 i jej pochodne, stosowane głównie jako witaminy
Kod CN: 2936 23 00 - Witamina B2 i jej pochodne, stosowane głównie jako witaminy
Kod CN: 2936 24 00 - D- lub DL-kwas pantotenowy (witamina B3 lub witamina B5) i jego pochodne, stosowane głównie jako witaminy
Kod CN: 2936 25 00 - Witamina B6 i jej pochodne, stosowane głównie jako witaminy
Kod CN: 2936 26 00 - Witamina B12 i jej pochodne, stosowane głównie jako witaminy
Kod CN: 2936 27 00 - Witamina C i jej pochodne, stosowane głównie jako witaminy
Kod CN: 2936 28 00 - Witamina E i jej pochodne, stosowane głównie jako witaminy
Kod CN: 2936 29 00 - Witaminy i ich pochodne, stosowane głównie jako witaminy, niezmieszane (z wył. witamin A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E i ich pochodnych)
Kod CN: 2936 90 00 - Prowitaminy i mieszaniny witamin, prowitamin lub koncentratów, nawet w dowolnym rozpuszczalniku, i naturalne koncentraty
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4816 - Kalka maszynowa, papier samokopiujący oraz pozostałe papiery do kopiowania lub papiery przedrukowe (inne niż z poz. 4809), w zwojach o szerokości <= 36 cm lub w prostokątnych, albo kwadratowych arkuszach, w których żaden bok nie przekracza 36 cm po rozłożeniu, lub pocięte w kształty inne niż prostokątne albo kwadratowe oraz matryce powielaczowe i płyty offsetowe, z papieru, nawet pakowane w pudełka
Kod CN: 0304 33 00 - Filety z okonia nilowego (Lates niloticus), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0305 20 00 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, suszone, wędzone, solone lub w solance
Kod CN: 2202 - Wody, włącznie z wodami mineralnymi i wodami gazowanymi, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, lub aromatyzowane i pozostałe napoje bezalkoholowe (z wył. soków owocowych lub warzywnych i mleka)
Kod CN: 2008 70 31 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 13% masy)
Kod CN: 1806 90 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach o masie <= 2 kg (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i proszku kakaowego)
Kod CN: 2001 90 70 - Papryka słodka, przetworzona lub zakonserwowana octem lub kwasem octowym
Kod CN: 3212 - Pigmenty, włącznie z proszkami i płatkami metali, rozproszone w środowisku niewodnym, w postaci cieczy lub pasty, w rodzaju stosowanych do produkcji farb, włącznie z emaliami; folie do wytłoczeń w rodzaju stosowanych do drukowania, np. na okładkach książek lub wstążkach se skóry wyprawionej do kapeluszy; barwniki i pozostałe środki barwiące, gdzie indziej niesklasyfikowane, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
Kod CN: 0302 35 19 - Tuńczyk błękitnopłetwy atlantycki (Thunnus thynnus), świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)