2304 00 00 Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji oleju sojowego
Kod CN 2304 00 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.41.41.0 - Makuchy i inne pozostałości stałe z tłuszczów i olejów roślinnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3923 40 90 - Szpule, kopki, cewki i podobne nośniki, z tworzyw sztucznych (z wył. do błon fotograficznych i kinematograficznych lub do taśm, filmów i podobnych, do rejestrowania dźwięku lub obrazu, lub sygnałów, danych lub programów)
-
Kod CN: 2826 - Fluorki; fluorokrzemiany, fluorogliniany i pozostałe złożone sole fluorowe (z wył. nieorganicznych lub organicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 2202 99 91 - Napoje bezalkoholowe zawierające < 0,2% tłuszczów pochodzących z mleka lub mlecznych produktów
-
Kod CN: 5515 13 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą
-
Kod CN: 2204 21 86 - Sherry, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., ale <= 22% obj., z ChNP lub ChOG
-
Kod CN: 9403 83 00 - Meble rattanowe (z wył. mebli do siedzenia, mebli lekarskich, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych)
-
Kod CN: 3808 92 10 - Środki grzybobójcze (fungicydy), preparaty na bazie związków miedzi, nieorganicznych (z wył. towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
-
Kod CN: 1806 90 11 - Czekoladki (włącznie z pralinkami) i wyroby czekoladowe, nawet z nadzieniem, zawierające alkohol
-
Kod CN: 0709 - Pozostałe warzywa, świeże lub schłodzone (z wył. pomidorów, ziemniaków, warzyw cebulowych, jadalnych kapust, sałaty "Lactuca sativa" i cykorii "Cichorium spp.", marchewki, rzepy, buraków sałatkowych, salsefii, selerów, rzodkiewki i podobnych korzeni jadalnych, ogórków i korniszonów, i warzyw strączkowych)
-
Kod CN: 0404 10 26 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy