3208 90 19 Roztwory produktów objętych pozycjami od 3901 do 3913 w lotnych rozpuszczalnikach organicznych, gdy masa rozpuszczalnika > 50% masy roztworu (z wył. na bazie poliestrów, polimerów akrylowych lub winylowych, kolodium, i poliuretanu z 2,2’-(tert-butyloimino)dietanolu oraz 4,4’-metylenodicykloheksylodiizocyjanianu, i kopolimeru p-krezolu oraz diwinylobenzenu, obydwa w postaci roztworu w N,N-dimetyloacetamidzie, o zawartości >= 48% masy polimeru)
Kod CN 3208 90 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.30.12.0 - Farby i pokosty na bazie poliestrów, polimerów akrylowych i winylowych, rozproszone lub rozpuszczone w środowisku niewodnym; roztwory
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0207 26 10 - Kawałki bez kości z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 6402 99 50 - Pantofle i pozostałe obuwie domowe, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. obuwia zakrywającego kostkę, obuwia z przyszwą wykonaną z pasków lub mającego jedno lub więcej wycięć i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 3307 49 00 - Preparaty do perfumowania lub odświeżania pomieszczeń, włącznie z preparatami zapachowymi stosowanymi w trakcie obrzędów religijnych (z wył. „agarbatti” i pozostałych preparatów zapachowych, które działają w wyniku spalania)
-
Kod CN: 7317 00 20 - Gwoździe, z drutu z żeliwa lub ze stali, w taśmach lub zwojach
-
Kod CN: 4804 41 - Papier i tektura siarczanowe, niebielone, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze > 150 g/m², ale < 225 g/m² (z wył. papieru siarczanowego na warstwę pokryciową tektury falistej, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 7003 19 - Szyby niezbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, nieobrobione inaczej (z wył. barwionych w całej masie, nieprzezroczystych, powleczonych lub posiadających warstwę pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową)
-
Kod CN: 1604 19 31 - Filety znane jako „loins” ryb z rodzaju Euthynnus przetworzone i zakonserwowane (z wył. latającego lub paskowanego bonito [Euthynnus Katsuwonus pelamis])
-
Kod CN: 2620 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające metale, arsen lub ich związki (z wył. tych z produkcji żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 2009 50 90 - Sok pomidorowy, o zawartości suchego ekstraktu < 7% masy, niesfermentowany (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2907 11 00 - Fenol (hydroksybenzen) i jego sole